AAN DE SLAG

Het liefst hebben we meteen vette verkering met een merk. Want als je elkaar goed kent, heb je weinig woorden nodig – behalve die van ons dan. Maar we weten ook dat echte liefde soms wat tijd nodig heeft. Daarom kun je bij ons op drie manieren in de huwelijksboot stappen.

VERLIEFD

Niet iedereen staat na de eerste date met de verhuisdozen op de stoep. Oké, Vera wel, maar dat is niet representatief. Even snuffelen snappen we heus. Even knipogen ook. Dus: aftasten met een losse opdracht? Kennismaken met koffie?
Kan!

Verloofd

Als je zeker wil weten dat we er voor je zijn, kies dan voor een retainer. Voor een X bedrag per maand reserveren wij een X aantal uren, die jij invult op basis van de content die je die maand nodig hebt. Zo behoud je de vrijheid, maar weet je boekhouder ook waar hij aan toe is.

Getrouwd

Weet je precies wat je wil, namelijk: ons – en vier vaste blogs per maand? Zeg dan volmondig ‘ja’ tegen ons pretpakket. Daarmee blijf je continu zichtbaar én ben je verzekerd van goede content zonder cop(y)zorgen – je wilt tenslotte ook geen hoofdpijn in je huwelijk.

ONZE KLANTEN

ONZE KLANTEN