DIT DOEN WE

Of het nou gaat om een blog, pay-off, socialmediapost, workshop of webtekst: u vraagt, wij schrijven.

01

HET VLUGGE WERK

dit doen we jansen & hermsen

Advertorials

Een goede advertorial leest als een trein, maar belangrijker: als redactionele content. Wij voorkomen dat je tekst druipt van de commercie, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat de lezer na zin één al om is.

Blogs

Een blog is een uitstekend middel om je doelgroep te betrekken bij je product, dienst of gedachtegoed. Daarnaast houdt Google ook erg van deze organische content. Kortom: een blog wil je, en het schrijven ervan kun je lekker aan ons over laten.

Nieuwsbrieven

Doen we ook. We snappen hoe je een brief opbouwt, hoe je de aandacht vasthoudt, en hoe je ervoor zorgt dat de lezer van je product houdt.

Columns

Het schrijven van een rake column is een vak apart, maar ook voor apart draaien wij onze hand niet om. We zijn door de wol geverfd en schreven columns voor o.a LINDA.meiden, LINDA.nl en Metro.

Socialmediacontent

Instagram, Facebook en Twitter: het kan zijn dat het je niet ligt, maar de toekomst ligt er wel. Van losse post tot volledige campagne: schakel ons in, wij zijn er dol op.

Webteksten

Het schrijven van droge webteksten doen we liever niet, maar als onze site je bevalt, dan zit het wel snor. We schreven al onze webteksten – je verwacht het niet – zelf en doen dat ook graag voor jou.

02

HET GROTE WERK

(Ad Interim) hoofdredactie

Zit je (tijdelijk) met de handen in het haar, terwijl die eigenlijk heel hard uit de mouwen moeten worden gestoken? Wij kunnen helpen. We kennen de ins en outs van een redactie als geen ander en zorgen voor rust, reinheid en razendfijne cijfers.

Platformbeheer

Platformen zijn veelzijdig, interactief, multidisciplinair en… tijdrovend. Immers, het succes ervan is voor een groot deel afhankelijk van wat je erin stopt – en dan gaat het niet om tijd, maar vooral om de content. Van meedenken tot meeschrijven: wij kunnen in elke fase meedoen.

Pret(tig) pakket

Voor iedereen die regelmatig iets met de wereld wil delen, maar net zo regelmatig tegen muren oploopt: ga voor ons (pret)pakket. Voor een vast aantal uren per maand regelen wij je tekstuele zaken. Zo blijft niet alleen je nieuwsfeed, maar ook je tone of voice constant.

03

EVEN BIJSPIJKEREN

Workshop schrijven

We zijn helaas niet allemaal geboren als W.F. Hermans, maar trucs om beter te leren schrijven zijn er zeker. En dat is fijn, want of het nou korte e-mails zijn of belangrijke blogs voor op je site: schrijven moeten we allemaal – en dan kun je het maar beter goed doen.

Workshop spelling

Gebeurd of gebeurt, hoe zit het ook alweer met ‘t Kofschip en wat zijn de meest gebruikte taalvoutjes in het Nederlands? Wij komen de boel graag even bijspijkeren. Want een spellingsfout lijkt misschien onschuldig, wij zullen niet de eerste taalliefhebbers zijn die afhaken.

IETS ANDERS?

Op zoek naar een andere smaak, vorm of opdracht? Bel of mail ons gerust. Ook als je benieuwd bent naar onze prijzen.

ONZE KLANTEN

ONZE KLANTEN