DIT DOEN WE

01

HET VLUGGE WERK

dit doen we jansen & hermsen

Advertorials

Een goede advertorial leest als een trein, maar belangrijker: als redactionele content. Wij voorkomen dat je tekst druipt van de commercie, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat de lezer na zin één al om is.

Blogs

Een blog is een uitstekend middel om je doelgroep te betrekken bij je product, dienst of gedachtegoed. Daarnaast houdt Google ook erg van deze organische content. Kortom: een blog wil je, en het schrijven ervan kun je lekker aan ons over laten.

(Nieuws)brieven

Doen we ook. We snappen hoe je een brief opbouwt, hoe je de aandacht vasthoudt, en hoe je ervoor zorgt dat de lezer van je product houdt.

Columns

Het schrijven van een rake column is een vak apart, maar ook voor apart draaien wij onze hand niet om. We zijn door de wol geverfd en schreven columns voor o.a LINDA.meiden, LINDA.nl en Metro.

Socialmediacontent

Instagram, Facebook en Twitter: het kan zijn dat het je niet ligt, maar de toekomst ligt er wel. Van losse post tot volledige campagne: schakel ons in, wij zijn er dol op.

Webteksten

Het schrijven van droge webteksten doen we liever niet, maar als onze site je bevalt, dan zit het wel snor. We schreven al onze webteksten – je verwacht het niet – zelf en doen dat ook graag voor jou.

02

HET GROTE WERK

(Ad Interim) hoofdredactie

Zit je (tijdelijk) met de handen in het haar, terwijl die eigenlijk heel hard uit de mouwen moeten worden gestoken? Wij kunnen helpen. We kennen de ins en outs van een redactie als geen ander en zorgen voor rust, reinheid en razendfijne cijfers.

Contentmanagement

Contact onderhouden met de klant, het aansturen van een freelance-poule, teksten redigeren, de eindredacteur aan z’n jas trekken, en alles op tijd onder de drukker krijgen: het maken van een magazine is een hele klus, maar als je ons als contentmanager inhuurt, komt alles goed. En wordt ‘t nog gezellig ook. Vraag maar aan MPG.

IETS ANDERS?

Op zoek naar een andere smaak, vorm of opdracht? Bel of mail ons gerust. Ook als je benieuwd bent naar onze prijzen.

ONZE KLANTEN

ONZE KLANTEN