WIE ZIJN WIJ?

Vera Jansen


Vera (JANSEN).

Na een loodzware studie Communicatiewetenschap (Universiteit van Amsterdam) met toch zeker zes uur college per week, gaat Vera in 2013 freelance aan de slag als tekstschrijver en online eindredacteur van LINDA.nl. Ze bedenkt onder meer pay-offs en (web)teksten voor Heineken, het Concertgebouw, MOJO, Stage Entertainment, RTL Live Entertainment en 24Kitchen en werkt regelmatig samen met SOCIAL.inc (nu MPG.).

Vera beschikt over een soort woord-ADHD waarmee ze elke dag zowel haar vrouw ietwat irriteert als haar klanten verblijdt en die haar altijd in staat stelt de juiste vertaling te maken van wat iemand wel in zijn hoofd heeft, maar niet op papier krijgt. Ze spreekt haar kinderen het liefst aan met schobbejak en schavuit, maar krijgt inmiddels ‘oké boomer’ terug.


Suzette (HERMSEN).

Suzette studeerde Nederlandse Taal en Cultuur (Universiteit van Amsterdam) en Journalistiek & Nieuwe Media (Universiteit Leiden). Ze schreef o.a voor Metro, TUI en Rabobank, maar wist haar hypotheek + zakcent met name bij elkaar te schrapen door LINDA.nl. Daar werkte ze van 2014 tot 2021 als (commercieel) redacteur, eindredacteur, samensteller, columnist (LINDA.meiden) en coördinator LINDA.reizen.

In de tijd die restte, schreef ze bestseller Zeik Niet Zo en opvolger Lekker Laten Lullen. Begin 2019 verhuisde ze met haar vriend van hartje Amsterdam naar Oud-Loosdrecht waar ze – inmiddels met drie kippen, twee kinderen en één hond – haar best doet om niet iedere dag in joggingbroek af te sluiten. Dagelijks hoogtepunt: gedoucht zijn om 13:00 uur. Alledaagse dieptepunt: kippen met verstopte cloaca’s.

Suzette Hermsen
Suzette Hermsen


Suzette (HERMSEN).

Suzette studeerde Nederlandse Taal en Cultuur (Universiteit van Amsterdam) en Journalistiek & Nieuwe Media (Universiteit Leiden). Ze schreef o.a voor Metro, TUI en Rabobank, maar wist haar hypotheek + zakcent met name bij elkaar te schrapen door LINDA.nl. Daar werkt(e) ze sinds 2014 als (commercieel) redacteur, eindredacteur, samensteller, columnist (LINDA.meiden) en coördinator LINDA.reizen.

In de tijd die restte, schreef ze bestseller Zeik Niet Zo en opvolger Lekker Laten Lullen. Begin 2019 verhuisde ze met haar vriend van hartje Amsterdam naar Oud-Loosdrecht waar ze – inmiddels met hond, drie kippen en een baby – haar best doet om niet iedere dag in joggingbroek af te sluiten. Dagelijks hoogtepunt: gedoucht zijn om 13:00 uur. Alledaags dieptepunt: kippen met verstopte cloaca’s.

ONZE KLANTEN

ONZE KLANTEN